måndag, november 17, 2008

roadtripbil

Har haft en hektisk natt med bilköp och liknande! Började med att jag såg en lagomt bra bil på craigslist en bit utanför tulsa. Passande nog var Haleighs pappa ute och jagade och han passerar Owasso på väg hem från sina jaktmarker.. Så han svängde in å kikade på bilen.. allt verkar iaf bra förutom att den har varit krockad. Dock har försäkringsbolaget stått för reparationen av bilen och den gick och lät precis som den ska så han ska åka förbi senare idag med en mekaniker och kolla så bilen ser helt ok på den fronten. Gör den det blir jag mellan $3600 och $3950 fattigare men en 195 hästars Mitsubishi Galant ES V6 från 2003 rikare =D Bör utgöra en riktigt bra roadtrip-bil då man lär åka skönt i den samtidigt som den inte ska dra alltför mycke bensin. Bara hoppas att det inte är några klåpare som fixat bilen nu bara!

Har även upptäckt att det finns en stor kulturskillnad mellan dalaraggarna och de riktiga infödda rednecksen i oklahoma. Här hemma ska bilar fulstylas och sänkas medans där borta handlar det om att ha störst markfrigång från fartgupp..

2 kommentarer:

Anonym sa...

Då få vi hoppas på ett bilköp snart. Förresten kommer du ihåg den där bilen i Jacksonville som va tok höjd? Vi tog iaf foto på den...

Hans sa...

mbop! ska leta reda på bilden!