lördag, juni 18, 2011

Ny bil!

Haft enormt mycke att göra här med både jobb och allt flyttande på sistonde så bloggen har fått stryka på foten lite. För att summera det hela så har vi fårr in de mesta i möbelväg i lägenheten, soffan bör komma om ca 6 veckor.. Har en garderob kvar att bygga men annars e de mesta uppe. Det viktigaste fixades dock idag men en ny bil! Även listat ut hut mtb lederna ser ut och de finns en hel del fina områden.

Körde den ekonomiska och lite säkra vägen genom att köpa en nästan ny Skoda men ynka 1.4 liters motor.. Hade planer på en liten bil men både Jesper och mamma satte stopp för dem tillsammans med Autobahn.. Så skrev på ett kontrakt idag för en Skoda Fabia 1.4 med hela 86 hk! Ska nog funka fint fram och tillbaka till jobbet och med nån alpresa eller liknande per år.. Har bara gått 11,772 km och är lite över ett år gammal så kommer nog rulla fint ett bra tag framöver.

Förhoppningsvis får vi internet hemma snart så de blir lite enklare att ringa via skype osv.. Blir finland nu i veckan och sen ledigt torsdag och fredag =D Tydligen bor jagf i den del av Tyskland med flest röda dagar per år, 4 mer än Frankfurt.. Så denna månad har totalt 5 gratis lediga dagar. Så perfekt start på jobbet =D

2 kommentarer:

Johan sa...

Bilen ser ju fräsch ut. Nya skoda sägs ju ha betydligt bättre kvalitet än de gamla så den lär ju funka bra och länge. Frågan är hur du ska klara dig med 86hk =)

Hur långt har du till jobbet?

Hans sa...

20 km tror ja det är. men bara 5 av dem är på Autobahn.. Och tror den ska funka fint, sattsa ju på kvalitet och bränslesnål..