lördag, juni 04, 2011

Tyskland

Ölbryggeriet som ligger 2 km från lägenheten =D

 Då har vi äntligen tagit tag i vårt fixande av lägenheten! Började det hela med att köpa mitt livs dyraste grej om man inte räknar bilar, en ruskigt skön soffa som vi får om ca 8 veckor.. Sen blev det en långtur till ikea och mediamarkt för allt annat viktigt.. Det är faktikt riktigt roligt att börja om på en helt ny lägenhet utan att ha nått gammalt med sig! 
 Ovan är bilen efter vår shoppingtur, gjorde det sluga valet att ha ikea handla och leverera alla våra grejer baserat på en fin shoppinglist vi byggde ihop. Sen gick vi igen och plockade på oss allt smått som kastruller och lakan. Köpte fktiskt en mindre tv än tidigare.. ynka 37 tum nu men ska nog överleva det, känns ju som att tvn inte är riktigt lika viktig då allt e dubbat till fultyska.. Ska dock se om det går att lösa så vi får inte lite amerikanska tv-kanaler då jag handlat på mej en apple tv.
 Ytterligare en utsiktsbild från vår balkong där man kan skymta mtb-lederna inne i skogen.. Ska ut och provcykla dessa idag efter att vi byggt ihop lite möbler.
 Bor för tillfället på hotell i en liten by utan för Wurzburg som heter Sommerhausen, finns ett Winterhausen på andra sidan floden också =D I vilket fall så e de en riktigt trevlig liten by med en ringmur och en massa små gator att vandra runt på. Mycke tyska turister med cyklar och enormt god mat.

Planlösningen, våning 5 av 6 och som tur är finns det en hiss.. 

1 kommentar:

Johan sa...

Killen har en Ipad men bara 37 tums tv. Snacka om fel prioritering! ;)