onsdag, oktober 11, 2006

del 2 OU-Texas

mm.. bloggen har varit lite död på sistonde.. dels på grund av att blogger krånglar som få med mej och dels för att jag vart upptagen som f med diverse saker! men nu e de slut på de, har så gott som redan helg..

Hur som helst så tog vi oss in till dallas på fredag och letade upp den finaste gallerian för lite shopping! blev 2 t-shirts rikare och inte alls mycke pengar fattigare för kläder är nämligen riktigt billigt här!
Efter de tog vi oss vodare till hotellet som vi hittade overkligt snabbt, körde bara ner efter den stora vägen mot downtown dallas och svängde av och så var vi framme! sen stötte vi på en full fede, en full liam och en full alex i lobbyn så vi hade optimal flyt! var bara ta en nyckel och vandra upp! tog oss direkt vidare till poolen vilket var ett smart drag! sen blev de lite käk och utgång med en massa skoj! var helt sjukt med folk på hotellet! vi bodde 12 st i vårt rum och de flesta andra rummen såg likadana ut!
Lördagen startades med en fin hotellfrukost för 15,5 dollar.. =D sen blev de poolen och efter de ut på stan å vara lite kulturell, dvs jag har stått där kennedy blev skjuten =D efter de glev vi vidare till west end och kollade på halva fotbollsmatchen, den som är anledningen till denna helg =D Vi fick stryk så gick till en spritaffär istället för å handla loss lite, notan slutade på 60 dollar..!? sen blev de fest i bubbelpoolen, hur mäktigt som helst och sitta i en utomhuspool mitt i downtown dallas med en massa feta byggnader runt oss! kan nämna att vi bodde i den fjärde högsta byggnaden i dallas =D var ett ruskigt fett hotell!
Efter poolen blev de mer utomhushärjande och lek för att sen somna in min säng och vakna helt pigg på söndagen! =D bara hoppa in i bilen och köra hem sen!

Inga kommentarer: