tisdag, december 02, 2008

Ny bil!


Nu har bilbekymmret löst sig, Haleigh och hennes pappa var iväg till en gubbe igår som hade en fin gammal bil till oss! Eller det var en bilhandlare men han som haft bilen innan var en gammal gubbe, Har faktiskt bara kört 6 100 mil på 12 år (till kyrkan på söndagarna).. Ungefär 1/3 av vad alla andra bilar vi tittat på gått.

Var inte mening att de skulle bli teaserbilder men i brist på en bättre fotograf blev det inte bättre än så =D Men man kan ju redan se lyxdetaljerna som gör SL2 till värstingmodellen i S-serien! Svankstöd och läderklädsel samt riktigt bra grepp i ratten.. Andra speciella saker är att den saknar cd-spelare vilket gör den lika modern som min dator. Hur som helst så ska det nog vara en bra bil då bilhandlarna vi köpte den av var nån som Haleighs pappa känner och litade på samt att de kollade upp den hos hans mekaniker också samt att den växlade starkt och har tight styrning! Vilket alltid e bra å ha...

Annan bra info är att den har taklucka, 124 ponnys och en vinge!

2 kommentarer:

Jacob sa...

Förstår att du vill ha en likadan bil som mig.. Är det där standardratt, eller är det en väldigt välgjord rattförtjocknare?

Hans sa...

en väldigt välgjord rattförtjockare.. risken finns att den ryker rätt snabbt!