lördag, april 17, 2010

Steakhouse Ekström

The Swedish chef har gjort det igen! Inte helt perfekt men var iaf rätt rosa i mitten.. Har som tur är en bit kvar som ligger i marinad i kylen som skall få ca 40 sek mindre tid på grillen.. Kommer bli sjukt saftig =D Dagens köttbit fick ca tre och en halv minut.

Green peace kan iaf utse denna måltid till miljömärkt 2010 då allt har odlats lokalt runt charlotte och tjuren har fått vandra utomhus och ätit gräs.. Förövrigt är färsk majs med smält smör, vitlök och salt riktigt underskattat.

2 kommentarer:

Johan sa...

Det där ser ruskigt gott ut. Det är säkert kött från en Belgian Blue. Saknar att jag inte kan grilla. Har ni nån uteplats vid poolen för sånt eller?

Hans sa...

De finns grillar där ute å men körde min forman-fuskgrill igår.. Och nope, köttet kommer från en ekologisk gård med djur som går ute och käkar gräs.. Inga anabolatjurar i min mage!