tisdag, februari 24, 2009

Tjockisdagen!

Som svensk i utlandet byggar man ju sin vardag på traditioner vilket för mej betyder att jag åt en ruskigt god hembakad semla till frukost idag! Måste faktist säga att det blev godare än väntat..

Förutom mina semlor har det inte hänt så speciellt mycke de senaste dagarna. Var ner till Oklahoma city och hälsa på Russell i helgen vilket var riktigt skoj! Började lördagen med att åka å klättra på ett rätt tufft ställe. De har byggt en klättrehall i nån gammal industrilokal med en massa sjukt höga cylindrar.. dessvärre så hade de bara ca 20 leder iaf vilket är färre än hallen i norrköping. Men de skulle kunna bygga en hall som är 20 gånger större då det fanns en massa rum som var helt oanvända.. Efter det stanna vi för att köpa öl på en bensinmack i ett fattigt område vilket bettyde att två stycken ville tvätta mina rutor när vi parkera och en till ville ha pengar på vägen ut så vi snabba oss vidare mot en dusch och lite öl! Sen blev det ribs på texas roadhouse och efter det house party med Hawaii-tema. Dvs. de hade grillat en liten griskulting på en sån pinne som snurrar runt =D När vi kom dit var dock bara halva grisen kvar.. men det hindra inte en full stridspilot från att springa runt med huvudet spetsat på en kniv efter att han gjort ett keg stand och sen spytt lite utanför fönstret...

Söndagen bestod av lite jobbande och sen tog jag och russell en cykeltur runt Lake Heffner med ett stop på mitten där vi avnjöt en ruskigt god hamburgare!


Biforgar även en film som visar stark potential på att jag bör bli en hunduppfödare eller nått i den stilen..

Posted by Picasa

4 kommentarer:

Jesper Löfgren sa...

Hahah, Kennel-Hans =D

Anonym sa...

!!! lol du som aldrig skulle gifta dig, aldrig ha hund, aldrig osv.. vad kommer härnäst? Bli kommunist och panta burkar? =)

Hans sa...

ne, och hunden på filmen e död, de gav bort den för ca en vecka sen och de som fick den ringde igår å sa att den fått i sig råttgift... oflyt de..

Anonym sa...

=(