torsdag, oktober 28, 2010

Night riding!

Efter att konstant ha uppdaterat spårnigssidan på UPS i 5 dagar så har jag nu äntligen fått min Magicshine 1400! Självklart blev den en kort testtur direkt efter jag hämtat upp lampan.

Enkelt sagt så är det jävligt roligt! Känns som man trampar på duktigt fort hela tiden och även om jag känner till leden riktigt bra så blir det som att köra en ny led då man inte ser längre än 5-15 meter i bästa fall. Är också lite läskigt och cykla runt där i mörkret helt ensam, man ser en hel del kostiga skuggor vilket hjälper en att hålla farten uppe =D

Behöver lite längre inkörningsperiod för att kunna redogöra om lampan e bra osv men var riktigt bra drag i lamporna och innan idag hade jag faktiskt planer på att köpa en lampa till och ha på styret men tror jag skippar det för ett tag iaf. Största problemet var att min hjälm inte sitter helt 100 % tajt på huvudet och med en rätt tung lampa högst upp så åkte hjälmen runt lite väl mycke, kan nog bli en ny hjälm rätt snart.


Filmade en liten snutt med iphonen men var inte helt lätt att hålla handen stabilt så blev lite skakigt =D Man ser faktiskt rätt mycke bättre i verkligheten än på filmen..

3 kommentarer:

Jesper Löfgren sa...

Filmen påminde mest om Blair witch project ;)

Fahle sa...

Fyfan, galet att åka själv!

Lysmasken sa...

Skaffa en MS900-lampa också, tex:
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.29489
Sätt den på hjälmen och MS1400-lampan på styret.

Du kommer INTE att ångra dig.