söndag, augusti 02, 2009

IKEA

För ovanlighetens skull blev det en tur till IKEA i helgen igen. En riktigt bra en då vi shoppade loss på ett nytt köksbord och 4 stolar för endast 180 dollar.. Ruskigt billigt! Annars har helgen vart rätt trölig med en massa regnande och sånt. Inte en minut nere vid poolen..

I fredags vart det ett besök på en tapas resturang och sen hem och sova efter en långtråkig arbetsvecka.. Har inte haft så mycke å göra och min chef har vart borta hela veckan.. Dock ett skoj besök i Arkansas hos walmart där jag träffa en kille jag pluggat med i Oklahoma som precis fått jobb hos dem.

Gårdagen gav en liten tur pa cykeln, IKEA och Harry Potter på bio. Idg var planen att åka iväg å cykla lite med Haleigh men just nu regnar det vilket det mer eller mindre gjort hela veckan.. Så har kollat på en riktigt tuff dokumentär om en kille som ska bo ett år för sig själv ute i Alaskas vildmark. Riktigt häftigt, lite som en video dagbok från nån gång på 70-talet. Slutade iaf med att han stanna i 35 år tills han blev 85 år gammal.. då blev de lite väl kallt om vintrarna..

3 kommentarer:

Jesper Löfgren sa...

Låter nästan som Into the wild =D... Schyssta meloner förövrigt.

Johan sa...

Snyggt kök. Vad gjorde den där karln om dagarna i 35år då?

Hans sa...

ar som into the wild men en riktig dokumentar och inte en massa gissningar.. Och han byggde val ut sitt hus eller natt och fixa mat osv.. han var ju 51 forsta aret dar sa tog nog lite langre tid och gora de vanliga sysslorna pa slutet.