lördag, november 07, 2009

Bonfire night

Tydligen är det nån högtid här lite liknande sista april men det man firar är att Guy Fawkes Night försökte spränga upp det brittiska parlamentet 5 november 1605. Så den skjuts en hel massa fyrverkerier och folk bygger halmdockor som de sedan eldar upp =D Den riktiga dagen var i torsdags men tror det kommer härjas en massa ikväll också så kvällens planer kanske kommer innebära att man eldar upp dockor...

Slutet av jobbveckan har annars gått fint, kan tex. nu kalla mej för test manager vilket betyder att jag skicka en massa lastpallar genom systemet och kolla så prestandan var den som lovats i kontraktet. Inget helt avancerat men rätt skoj iaf då det handlar om stora leksaker!

Har även blivit bundis med rumänierna här då de bor 5 minuter från mej så igår blev det pizza och vin hemma hos dem. Det tuffa var dock att pizzan köptes på walmart och att man beställde över disk vad man ville ha på pizzan osv. och sen blev den inplastad för att man själv ska baka den när man kommer hem. Rätt smart ide faktiskt! Vet inte riktigt vad som händer under dagen idag men tror det kan bli så att vi tar oss en tur in till Liverpool eller nått annat trevligt.
Slänger även in de obligatoriska utsikten från fönstret bilderna då det faktiskt inte regnar just nu. Vädret här e sjukt kasst då det alltid mer eller mindre regnar..


Annars har jag också lärt mej att glasögonen immar igen om man dricker varma drycker..

2 kommentarer:

Fahle sa...

Spruta lite eld när du ändå håller på kanske?

Inge fotboll än?

Jesper Löfgren sa...

Kan berätta att glasögon även immar igen om man in i ett hus på vintern. Nu har du lärt dig det också ;)