lördag, juli 25, 2009

Helg!

Haft en riktigt bra start pa helgen! Haleigh hamta upp mej pa flyget kvart i sju igar och sen for vi direkt till en Spansk resturang for lite date night och Tapas. Det hela borjade riktigt bra med att vi fick ett bord ute med tva gubbar brevid oss och trevlig som jag ar sa sa jag ju hej. Slutade med att de bjod oss pa en ol och ett glas vin. Ratt skoj var att den ena var advokat och den andre foredetta FBI-agent inom knark och numera privatdektektiv. Maten var helt ok den a.. lite lyx da man far en massa olika saker att valja mellan..

Idag har det iaf blivit en cykeltur nu pa morgonen. Lurade med mej haleigh ut i skogen en svang vilket gick over forvantan. Hon klaga lite men tog sig faktiskt igenom hela nyborjarleden. Tog mej aven en riktig tur efter att Haleigh akt hem. Borjar komma igang lite nu och de gar mycke fortare an for tva veckor sen.

Nu blir det iaf IKEA, maste bota lite hemlangtan och inhandla ett koksbord sa vi har nanstans att ata. Blir nog ett litet barbesok ikvall med de andra karlarna fran poolen ocksa.



2 kommentarer:

Jesper Löfgren sa...

Fick du nå schyssta tips av FBI-killen? ;)

Hans sa...

jo, kan borja transportera kokain over gransen fran mexico nu ;)