söndag, mars 28, 2010

Ölsnobberi och finpizza!


Har haft en långlördag med cykelnd denna helg, blev att packa ihop våra grejer och köra 1.5 timmar norr om charlotte för att testa Lake norman state park och leka på lite nya leder.. Det var dock inte de viktigaste då jag fick vara riktigt amerikansk och åka pickup =D Nu ser man ju iaf lite av fördelarna med en. Var en pensionerad amerikansk helikopterpilot som körde dessutom.. visade sig att han vart stationerad i wurzburg så vi hade gemensamma ölgårdar =D Nu flög han bara personer mellan olika sjukhus och privatpersoner dock..
Näst bäst med dagen var nog pizza och öl efteråt då det var en riktig god pizza och med ölsnobbarna häromkring så blev det en hel del konstiga ölsorter.. Tur nog så slapp man ju iaf köra bil hem då det var lite vingligt efteråt..
Vi cyklade också en hel del.. tror de blev totalt 20 km, inte helt säker då jag råkade slå av min gps någonstans på mitten.. Leden var helt ok, första delen var galet snabb och riktigt skoj medans resten mest kändes som transportsträcka med några roliga loopar här å där..
Nu blir de iaf bio och alice in wonderland och sen ska de nog kunna bli en chipskväll =D

Inga kommentarer: