lördag, mars 20, 2010

Svensk sommar!

Har sjukt jobbigt väder här med 24 grader och solsken.. Så för att göra lördagen lite värre drog vi iväg för att testa en ny led, Anne springs green way. Ingen superled men helt ok och alltid skoj att testa nått nytt!
Hade även turen att träffa en riktig hillbilly på parkeringen som var snäll nog att guida oss genom ett virrevarv av olika slingor. Har även en stående inbjudan att komma upp till hans hemmaled och cykla mer.. Vilket troligen kommer hända då han bor intill ett område med leder så det skulle täcka en heldag med cykling! En egenskap som faktiskt är riktigt bra för att vara amerikansk, de e sjukt vänliga av sig..
För att göra dagen sämre så passerade vi en kille som stod och sålde grillat ur en släpvagn med grill på väg hem. Slutade upp med ett stort paket slow grilled ribs och två öl som jag och patric avnjöts nere vid poolen =D Även hunnit med att veckohandla idag och nu blir de degande innan jag och haleigh ska ut på romantiska äventyr!

1 kommentar:

ChilloutMalin sa...

Haha, nämen har jag finbesök i bloggen! Inte illa:) Lätt att det var en mästerfotograf..! Och fasen vad jag saknar klättringen! Kram