söndag, augusti 29, 2010

Mbop

Var på min första NFL match igår, sjukt stor arean, en hel hög med skrikande rednecks och annat löst folk. Matchen var hur som helt ingen höjdare så vi åkte hem i halvlek.. Dock sjukt stor arean som tar 75 000 personer när den är fullsatt.. skulle gissa på att det bara var ca 60 % fullt igår.

Lördag morgon spenderades på ett mer plågsamt sätt med att slita i sadeln för 3 timmar och 50 min.. Sjukt jobbig tur med en hel del klättring, totalt körde vi 1.5 km rakt uppför och lika mycke nedför sen.
Och nedförsbackarna var sjukt roliga, då vi faktiskt hade lite berg som vi cyklade i så bestod uppför och nedförsbackarna av lite halvt serpentinväg så vi körde faktikt ifrån bilarna på vägen ner.. Man känner sig inte helt kaxig då man ligger på i 70 km/h men fort gick de iaf!
Idag blev det den vanliga sunday social turen så min mtb fick ut och känna på lite luft också. Trevlig tur som slutade upp med ca 20 km på lite över en timme..

Nu återhämtar jag mej iaf med en kaloririk chokladbakelse intill detta cykelinspererade bord som faktiskt har två svenska ord på sig..

Slutresultatet för denna vecka lyder: 222.05 km på 7 timmar och 50 minuter och 6716 kalorier förbrukade.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Snart får du problem med att hålla vikten uppe - cashewnötter och öl är bra medicin mot sådana problem.

//Pappa

Fahle sa...

Har du sett någon nba-match än?

Hans sa...

Ja, fast för 1.5 år sen i Oklahoma, Oklahoma thunder mot detriot pistons.. Räcker med en gång.. nästa blir nog hockey, antingen Charlotte checkers som spelar i näst högsta ligan...

Fahle sa...

Vilket slöseri med Oklahomavistelse! Ni har ju Kevin Durant, den yngsta någonsin att vinna poängligan i NBA med 30 pinnar per match. Till och med för att vara ointresserad av basket måste man uppskatta att se en sån spelare.