lördag, november 11, 2006

Farm fun

 
 
 
 

var en stenhård dag igår! började vi ett med att vi drog iväg till Jennys föräldrars ranch och skulle grilla och ha oss.. så vi släpade ihop en fet hög med massa pinnar och små täd och gjorde en brasa så vi kunde fixa maten! sen red vi lite hästar och åkte runt i nån liten 6-hjulig golfbilsliknande sak som gick rätt snabbt =D har även kört en sjukt stor pickupp, dom som e lite större än en volvo s80 innuti med fyra dörrar å så och sen ett stort flak bakom.. nån form av ford.. hade iaf en 5,7 liters motor och var riktigt skoj å sladda med ute i kohagen >=D Rida var för den delen riktigt skoj å.. men man guppade runt som få i sadeln när de började gå lite fort!
Kan också säga de att deras ranch var tokstor! de hade lite kossor och tjurar för skojs skull bara..!? å en åsna och 5 hundar... Annars satt man mest vid elden och drack öl å så.. var förresten denna tjej som tyckte jag skulle fira jul med dem å de vore ju inte helt fel å hänga där i nån dag så man kanske skulle ta tag i de =D

Efter farmen blev de ett resturangbesök och sen glev vi tillbaka till norman där jag slöt upp med de andra svenskarna och var ut på äventyr ala tequila, rom, vodka osv... skoj var de iaf! mycke skandaler och disskutera från igår så borde sluta upp medde andra i bubbelpoolen nu!

Ikväll blir de dock inge fest! tre midterms nästa vecka så skolan kommer få sin dos de här dagarna! Posted by Picasa

Inga kommentarer: