torsdag, januari 08, 2009

Finding Nemo

 
Som det barn man är så uppskattar man alltid en liten utflyckt! Denna gick till Akvariumet i Tulsa där det finns en massa fiskar, hajar och liknande. Det roligaste var dock att få röra fiskar, eller det var rockor och hajar som man fick klappa vilket alla barn gillar! Precis samma sak som när man besöker kålmården, barnens lantgård är helt klart den roligaste delen! 
 
Vi hann även med en tur till en motorcykelaffär då det kommit en beställning på delar hemmifrån. Såg denna skapelse utanför och efter att Niclas informerat mig om alla detaljer så visade det sig att den bör vara rätt rolig att köra med sina 100+ hk. Synd att den inte lutar med som en motorcykel när man svänger dock.. 

Kvällen ska avnjutas med en god hamburgare på red robin och en massa amerikansk fotboll! University of Oklahoma spelar tydligen match ikväll mot nån skola i florida om vilka som är bästa i USA. Så det bör vara bra drag ikväll.. har iaf laddat upp med en låda Budweiser! så Sooner Boomer!
 

Posted by Picasa

2 kommentarer:

Jacob sa...

Det gick inge vidare för Oklahoma va? Eller som Leno sa: Florida sa till Sooners - Later.. Halvdåligt, men ändå..

Hans sa...

Ne, de fick pisk! Tur man inte är en inbiten supporter.. Haleigh pappa kunde inte sitta still under hela matchen utan vandra fram å tillbaka å var arg =D