fredag, januari 30, 2009

Pimp my ride Alaska

Har precis avpimpat min bil från det kyligaste man kan ha, nämligen isbeklädda backspleglar! annat än alla fjolliga silverfärgade wannabe-grejer som raggarna kör runt med.. Annars har jag fixat ett körkort nu, vilket var en enkel match då jag bara behövde visa mitt gamla körkort, ta ett foto och betala 21 dollar. Så nu kan jag köra bil igen! vilket jag firade med att söka extrajobb på sun and ski och sen åka och klättra. Ska komma ihåg å ta med mej kameran dit nästa gång då stället ser rätt tufft ut med en pool full med madrasser och sen utgår väggarna nerifrån botten på den. 

Hade även en glad överraskning väntandes på mej när jag kom hem igår då familjen Larsson skickat en Hälge till mej! Riktigt bra svensk kvalitetsläsning! 

Helgen ser lovande ut med ett födelsedagskalas då Haleigh fyller 21 vilket betyder laglig ålder för att bli full! Ska firas med mexikansk lunch och margaritas, förfest hos Suzanne och sen bär det av till isbaren på indian casinot!

Posted by Picasa

8 kommentarer:

Anonym sa...

Skandalkörkort! Gissar på en månad tills du fått din första fortkörningsböter.. =) Och vad fin handstil du har..

Hans sa...

Här vågar man inte köra för fort då jag sett för mycke på cops så de e inge fara.. Plus att min bil inte går så speciellt fort.. Och med två körkort, vilket är dubbelt då många som du har så bör ju jag vara dubbelt så bra!

Anonym sa...

Ett amerikanskt körkort reducerar snarare ditt svenska körkort till ett halvt! Det vore ju toppen av tv-underhållning, att se dig åka dit på cops. Eller den där liknande serien på mtv där offren får tala ut efter de åkt dig och erkänna hur dumt de agerat..

Hans sa...

hehe! om jag skulle hamna på cops skulle jag bli sjukt stolt över det iaf! vem vet vad som hände senast? kanske kommer det på cops nån vacker dag...

Anonym sa...

Isigt hörrö. Börjat kolla lite på trucks on ice. DEt är ju störtskönt program. Skulle vilja åka med där uppe måste vara en häftig känsla.

Hans sa...

Kollar du på säsong ett eller två? Måste säg att den första e mycke bättre än den andra... De kör på sjöar i första och på havet i den andra..

Hans sa...

och menar du inte ice road truckers?

Anonym sa...

hehe hans du har nog rätt det är de jag menar. Hmm har bara sett ett avsnitt. DE handlade om när värmen försvann för den gamle gubben. Tror det kan vara säsong 2.