lördag, januari 03, 2009

Tillbaka till rednecklandet nr 1.

Efter att ha lyckts ta mig igenom tullen med papper och pass och spenderat ca 7 timmar i baren på O'Hare och blivit kompis med en irländare och några amerikanare så kom jag fram till ett 20 gradigt oklahoma där man fick bekanta sig med min nya och fina sportbil och en massa stora amerikanare. Bilen spinner som en katt men e nog snarare snabb som en föråldrad älg.

Andra dagen spenderades med en tur till en shoppingmall och sen efter en mexikansk middag for vi vidare till bass pro där vi bl.a. hittade en rullstolsbunden krutmormor.. Inhandlade även en GPS på Walmart som e ruskigt bra! Så nu vet jag att vi kört 86.6 mph som fortast!
Spagetti-vägar i Dallas på väg ner mot Södra texas.
Hittade faktiskt en större burk av bud light också men glömde baka in den i kortet.. Köpte iaf de små vilket var riktigt goda! Ett gäng Samuel adams och Coors light har även slunkigt ner..
Det tuffaste hittils med hela resan har iaf vart en tur till Mexico där man var helt nervös över att kunna ta sig tillbaka in i landet igen samt att det står skjutglada mexicanare vid gränsen med stora pistoler.. Kom iaf in i USA igen med lite inhandlade avocados.
Annars hände det även lite mindre roliga saker i södern.. Pappa var ute och sprang i lite mindre rika områden då en pitbull sprang ikapp honom och bet han i benet, detta ledde till en massa tid på sjukhus vilket jag missade då jag råkade vara på golfbanan.. Mötte iaf upp dem på akuten och fick hela historien berättad för mig.. Det var troligen hunden på bilden nedan som bet honom men kan ha vart en annan hund å. I vilket fall så har polisen hämtat tre hundar för å kolla om de har rabies då ingen av dem hade fått någon rabies spruta..
En doktor, ena delen av bettet och pappa...
Bloggen har ju vart död ett tag då internet i trailer parken som vi bodde i vart ruskigt dåligt och endast funkade ca 10 % av tiden och då med en läskigt dålig hastighet.. antar att pensionärerna som bor dr inte skickar allt för många e-mail.. Rätt roligt ställe iaf där åldersgränsen för att få bo där är 55 och stället består av husvagnar, husbilar och sånna hus som går att flytta men är lite halvstora.. Detta skrivs dock från san antonio där vi precis käkat lite italienskt och druckit nån öl, drink och vin.. råkar ju ha gratis happy hour på hotellet =D

2 kommentarer:

Jesper Löfgren sa...

Äntligen lite bilder! =D... Du skulle fan ha tagit kort på den stora mexarna med vapen, det lät ju tuffast =D

Hans sa...

Det finns ju ett kort på mexaren med hans maffiga vapen, han bakom sandsäckarna... skaffa glasögon.. ;)