torsdag, januari 08, 2009

IndianCasi

 
Den största och fulaste bilen hitills.. =D Såg denna skapelse precis efter att vi åkt från Oklahoma city i tisdags. Var ner och tittade på det som gjort att Oklahoma finns på kartan för människor på andra sidan atlanten, nämligen där Timothy McVeigh detonerade en bilbomb i en federal byggnad i Oklahoma City den 18 April 1995, dvs på Haleighs mammas 33:e födelsedag. 

Efter att mamma å pappa sovit middag blev det sen Casinokväll! Kvällen började med en fiskbuffe där jag testade en massa nya grejer, de flesta syns på tallriken nedan där det finns en mussla och ett ostron och ett ben från en krabba. Kan gå ut med att ostronet inte var någon större hitt.. Åt även några inhemska fiskar, t.ex. catfish och friterade grodlår. Buffen avslutades med jordgubbar doppade i en chokladfontän =D 
 
Efter maten blev det tid för lite spelande och ett misslyckat försök till att köpa öl, de tog inte mitt svenska körkort i baren så pappa fick lov att langa öl till mej istället. Slutsumman för kvällen blev 26 dollars förlust då jag provade på nått nytt spel som hette River Boat Poker vilket inte gick bra alls men däremot så tiodubblade jag mina pengar på enarmade banditer!
 

 
Posted by Picasa

Inga kommentarer: