torsdag, september 28, 2006

Viva la France....

Nått som gått riktigt snett här nu.. kommer nog bli bättre på franska än engelska efter min vistelse här.. har vart till den "franska ambassaden" två dagar i rad nu och lärt mej en massa nyttigt om detta land =D sak samma.. de e iaf en hel del trevligt folk som bor där..

Hade även en annan ivanlig grej igår... var tvungen å gå på nån form av alkomöte, choise hette de iaf! så fick sitta där med 7 andra och disskutera alkool i ca en timme, var rätt skoj men de enda jag lärde mej var nya sätt och dricka öl snabbt på så tror de motverka sitt syfte lite..! 25 dollar fick jag lov å betala för de hela också! plus 75 i nån form av administrativa avgifter.. puh!

Men idag kan vara dagen B som i bil.. förhoppningsvis drar vi till ok city i eftermiddag å ser om vi kan hitta npn annan skönhet å släpa med oss hem..! delen e iaf att Boris betalar 1/3 och jag 2/3 eftersom han drar hem till Frankrike i jul... ja ja.. lite homework nu å sen blir de skolan! mycke å göra nu, tenta på tisdag och tisdagen efter OU-texas vilket e riktigt illa! För då ska vi spendera tre dagar i dallas.. så! Posted by Picasa

Inga kommentarer: